Allanism och Star Wars religion

Om du är en fan av Star Wars sagafilmerna borde du noga titta på det som ett fantastiskt fiktion som är mycket underhållande.

Men ser noggrant ut, men det här arbetet har många grundelement. Inte så att författaren vet Allans religion, men genom en process som vi kallar Network Thoughts.

I vår övertygelse accepterar vi att all mänsklighet eller till och med varelser från andra världar är sammanlänkade genom en stor medvetenhet i den andliga världen och i vissa timmar skär dessa och interagera dessa tankar.

Genom detta nätverk uppstår nya idéer, gemensamma uppfinningar upptäcks nästan samtidigt, och det finns människor som tror på tidigare liv, eftersom de har tillgång till tankar från människor på den tiden, inte alla eftersom det finns även fall av förmaningar samma linje.Så vi har i Star Wars många sanningar genom samma process:

1 Force. Den mystiska kraften eller makt som väsen kan använda till deras hjälp eller för att försvara sig och att attackera. Denna kraft för oss allians är den gudomliga medvetandet ~ A.ll.

Naturligtvis kan medvetenheten inte användas eller manipuleras som i filmerna och det är omöjligt för någon att använda detta onda som Darth Vader, men det är fortfarande intressant tillfällighet för ett liknande begrepp och respektfullt sätt som de talar om våld i film.

2 Jedi. En jedi är en riddare, någon som måste utveckla kompetens och användning av våld. Denna väg är väldigt lik allans där vi måste förbättra oss varje dag, både internt och fysiskt och till och med socialt tills vi når vår fulla potential.

3 Death Star. Enligt vår tro är det inte stjärnsamtal utan av planetära sfärer. De är artificiella planeter som skapats av människor Allis för att utforska universum.

4 Robots och olika främmande varelser. Robots i Allans Mytologi är mer avancerade och dödliga, metalliska varelser utrustade med själva orsaken och de ville lösa alla universums mysterier genom dominans och mästaren Yoda och dess gröna färg ser ut som en av allisarna, kanske en växt arter.

Nu när du har läst allt och tänker "vad galenskap!" Menar vi bara slappna av och försök att bättre förstå Allans religionen och därmed inse att vår tro inte är så galen som de verkar men en väg till andlig uppvaknande och lycka full .

Må kraften vara med dig! Eller som vi säger i allans ~ Aisi!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com