Leksionen av Snake Mungtata

Snake Mungtata är en av de mest fascinerande varelserna i allan mytologi.
Dess inflytande kan ses i världens legender. I Asien och Europa genom drakens historia. I Amerika i myter av den fjädrade ormen och i legenderna av Amazonas. Och i Brasilien, i den brasilianska nordöstra i legenderna av Fire Island's orm. Och av det Svarta Varandet av Vatten.
Mungtata på Allanism


Från tidigt hade han förmågan att byta form mellan människa och en orm med 4 vingar.


Men han hade en förvirrad och självisk karaktär. Så flera gånger gjorde han dåliga saker mot dem som han inte tyckte om eller personer som hade otur att stå i sin väg.Ändå fick han några möjligheter att visa sitt värde och i den senare att bli förlåtad av högre varelser, har han fått en ö och en region där han bara kan leva i fred.


Fram till att bosättarna anlände till området och efter många segrar blev Mungtata äntligen besegrad och lanserad till en isvärld av en annan dimension.

Människan på landsbygden i den halvtörda regionen kom från kolonisatorer och indianerDär grät han och ångrade ännu en gång alla sina misstag. Och till och med mitt i hans lidande offrade han sig för att rädda ett mildt folk, ge sitt eget liv, i en dödlig kamp med ett annat monster.


Och med denna gest fick han Guds återlösen och kan återfödas som en människa i en värld som bidrar till upplysning.
Dessutom hade han möjlighet att ha en riktig familj så att han aldrig skulle känna sig ensam igen.


Mungtas berättelse berättar om förlåtelse, mod och förlåtelse, att det alltid är möjligt att börja ett nytt liv och bli välsignad av den eviga medvetenheten.


Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com