VAD ÄR ALLANISM?

Allanism är en komplett filosofi som omfattar en ny civilisation.


Berättelse


Allanismens väckelse började i regionen San Francisco River Valley, i den halvtörda regionen i Brasilien. Om återfödelse talas är det trodde att allanismen fanns i många år före mänskligt fall, i ett harmoniskt samhälle före mänsklig historia som vi känner till det.


Men nuvarande format av allanismen började 1989 av en grupp ungdomar som kallades Knights som kom för att ge upphov till allanordern.


Denna grupp spelade en viktig roll i regionen som en motkultur och började perfektisera sin egen filosofi, konst, händelser och musik.


Mellan 2001 och 2006 lanserade de en liten tidning kallad Manifesto Knight. Denna tidning såldes varje vecka genom abonnemang och nådde 5 städer i regionen genom ett informellt kontaktnät vid universitetet i Pernambuco i staden Petrolina.


Samtidigt såg termen Civilization Knight och därifrån började religionens fulla utveckling genom religiösa möten som kallades "gnosis".


Efter en stund avbröts tidningen, gruppen upplöstes officiellt på grund av migreringar av vissa medlemmar, bröllop, omvandling till andra religioner och gnosemöten slutade, men vissa fortsatte att utöva religion ensam anonymt.


Det var då den 12 december 2012 lanserade en av de tidigare medlemmarna av ordern den första boken som talade om Allans filosofi, religion, kultur och civilisation.


Sedan dess har ansträngningar gjorts för att bevara och sprida Allans kultur på ett opretentivt sätt med sina egna resurser.


Mytologi


Allane Mythology består av flera berättelser om olika folk, alla av dem har ett gemensamt ursprung. Vi har:


Alliansens rumsliga historia.

Belysningen av mänskligheten i det förflutna.

Olika mänskliga riker.

Och berättelser om förlorade stammar av människor. barbarer, kelter och indianer.


I dessa historier förekommer olika hjältar som har fördömts i olika kulturer, men som i allanismen anses endast förfäder med högteknologi.


Även om mytologin har en stor rikedom inom litteraturområdet och uttrycker grundläggande sanningar för att förstå allanismen. Alla dessa historier bör inte förstås i bokstavlig mening men snarare som kunskaper. Den sanna tron ​​Allane är filosofisk ..


Vetenskap och konst


Allanismen har egna tre vetenskaper som:


1 F.all. Psykologisk och filosofisk vetenskap.


2 Farr. Ekonomisk och finansiell vetenskap


3 hárr. Statsvetenskap


Officiella språk


Allanismen har 2 officiella språk som Ellene, vilket är ett språk av latinskt ursprung. Och Allane, ett ursprungsspråk helt okänt då och trodde ha ett mystiskt eller främmande ursprung.


musik


Allanismen har en musikalisk stil som heter Lass som är indelad i två strängar, som en akustisk spelas vanligtvis bara med gitarr eller piano plus röst. Och en elektronisk version.


övertygelser


Allanism växelverkar med guden All ~, som är medvetandet av all verklighet, men kräver inte tro, omvandling eller dyrkan. I denna doktrin är människor gudomliga, skapningsartiklar och kan perfekteras till perfektion och salighet i en kontinuerlig utveckling i olika världar, universer och dimensioner.


Inte heller tros det på synd eller frälsning, bara i naturliga och andliga lagar.


Livet efter döden


Allanismen tror på 3 sätt enligt den evolutionära graden av varje levande varelse:


1 utrotning Återvinnas i naturen


2 återfödelse. Återfödda i andra världar och dimensioner där du kan utvecklas lättare. Det skulle motsvara paradiset för vissa religioner


3 beatitude. Återfödd som en gud i en dimension som ligger närmare Guden.


Dessutom finns det också ett slags helvete som är den dimension där konstgjorda varelser som skapats av genteknik och teknik fängslades efter döden.


Inga detaljer om detta helvete ges, men det är inte som eldsbrand eller en plats där människor torteras. Det är bara en neutral plats utanför all naturlig verklighet.


Ändamål


Allanism proselytiserar inte heller, det vill inte konvertera någon. Publicitet är bara ett sätt att dela kunskap, sant medkänsla i alla övertygelser.


Individuellt sätt


Allanism är en inre resa, en väg där den aspirant Allan måste resa. Det finns ingen anledning att kontrollera sitt liv, grundande armé och troende. Vägen är individuell, det sanna templet är naturen.

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Marcadores

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com