KARMA EXISTERAR INTEHur många gånger har du inte hört att de dåliga situationerna som händer med dig är på grund av något du gjorde i ett tidigare liv eller för att du är en syndare eller för att ditt horoskop inte är gynnsamt.

Men alla dessa vidskepelser har bara ett mål som är att lämna dig på samma plats. Gör dig avgjort för ett liv av skit till slutet av dina dagar.


Men här talar vi sanningen åt dig. Karma existerar inte, eller har det någonsin funnits, olycka eller tur finns inte heller.

Det enda som existerar är existenslagarna.

Du lider i livet är inte för att det finns karma, du lider för att du föddes i en fattig familj eller för att människor inte tror att du är vacker eller för att du inte lärde dig existensens sanning.

1. Karma existerar inte, du är bara fattig. Om du hade blivit född till en rik familj skulle du ha haft ett bättre jobb, skulle ha haft bättre vård, vackra tänder, ett vackert hem och ett bättre liv och en framtid på alla nivåer.

Det skulle också ha en bättre utbildningsnivå och mindre psykologiska och sociala problem, eftersom generellt rika familjer är mer förenade och ger mer kärlek till sina barn.

2. Karma existerar inte, du är bara inte ansedd som vacker av människor. Om du hade blivit född i skönhetsvärderingen som värderas av samhället, skulle du bli lyckligare i kärlek.

Glöm, måste sträva efter att erövra den vackra personen du önskar, glöm det ödmjukhet och förräderi du har upplevt i flörtspel. Allt detta skulle minimeras om du ansågs snygg.

3. Karma existerar inte, du som inte har lärt sig rätt kunskap. Om sanning som denna hade blivit undervisad till dig sedan barndomen skulle du ha gjort färre misstag, mindre stress, du skulle ha levt utan skuld och i stället för att acceptera ett misslyckat liv skulle du ha fokuserat på din potential och vara en vinnare.

Tyvärr vill de flesta religiösa lämna dig stillastående, lågt huvud och acceptera allt tyst. De är inte oroliga över dig, så de kommer inte att berätta sanningen. De vill att du förstörs, för ju mer du förstörs, desto mer underdanig kommer du att bli, ett annat får att plåta ullen, köttet och mjölken.

Men nu när du känner sanningen, har du valet att överge all skuld som du har lärt dig hela ditt liv och att jaga efter den förlorade tiden.

Att vara upprorisk, känna sig skyldig eller misslyckas kommer inte att göra dig bra, du måste slåss och sträva tre gånger för att vinna. Och det här kommer att vara din väg från och med nu, vägen allano.

Pengar är viktiga. Skönhet är viktigt. Kunskap är viktig. Leta efter alla tre.

Aisi 🖖🏼

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com