KRAVEN MÅSTE ADMINISTERAS FÖR RÄDDANDESå att vi bättre kan förstå begreppet frasen "du förtjänar bara vad du kan erövra" behöver du förstå den omvända förståelsen av vår filosofi.


"Kraft eller kraft måste innehålla eller administreras av förnuft / upplysning."


I kampens kampsport börjar och slutar vi alltid med en sluten hand som hålls av den andra öppna handen. Sedan nickar vi lite, hakar ner. Jag gör också detta före mina fysiska övningar som ett tecken på respekt och tacksamhet.


Men den första gesten i händerna innebär att kraften, den slutna näven alltid måste innehålla och administreras av anledningen. Det är därför ett upplyst varelse aldrig kommer att använda sin makt för att erövra att göra skada eller skada andra människor på ett avsiktligt sätt.


Vi kan vara starka och kraftfulla och har till och med makt att dominera hela världen, men vi ser att djupt ner är en illusion och att det är bäst att styras av andlig anledning som säger att man inte bör missbruka den kraften.


För att erövra det vi behöver är bra, för att få styrka det som inte hör till oss är inte bra och bara ger ondska och förstörelse.


Vi måste styra vår ambition om vad som verkligen betyder vad vår personliga tillväxt är, för att öka våra jordiska och inre rikedomar, men alltid inom äkta medkänsla och processen att bli bättre människor i vårt medvetande.


Aisi 🖖🏼

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Marcadores

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com