MATERIAL, ENERGI OCH SKYDDIGHET

Det finns mycket diskussion om universums ursprung, men i den andliga dimensionen har vi ingen tvekan.

Universum har alltid funnits, logiskt inte som vi vet det idag, men på ett annat sätt ..

Inget kom ut ur ingenstans. Materia, energi och gudomligt medvetande har alltid funnits. Därför skapades inte universum, det förvandlades, det övergick från en verklighet till en annan och så blir det alltid. Kalla det kosmisk evolution.

Den eviga medvetenheten

Evig medvetenhet är vad mänskligheten vet som Gud. Men det är också möjligt att bara veta detta medvetande genom att observera universums naturlagar.
1. Visdom.

En av de saker vi kan observera i universum är en vis lag som styr alla saker. Logiskt att den arroganta sinnet inte kan se detta, eftersom han tror att universum måste överensstämma med mänsklig intelligens och logik när det är tvärtom.


Men i naturen ser vi många processer och exakta lagar som agerar i all verklighet, den perfekta kunskaper i fysik, matematik, interagera med energi och materia.

2. Perfektion.

Det är den kosmiska harmoni, även om många tror att universum är i fullständigt kaos, är detta inte sant, verkligheten lyder harmoniska och perfekt lagar, även om mänskligheten fortfarande inte känner till alla dessa lagar.

3. Vänlighet.

Medvetande handlingar generösa och vänligt sätt för oss, var det första att ha tillåtit att existera i, bara observera universum, där miljontals galaxer med liten eller ingen förmåga att upprätthålla liv, hur i all världen fick alla erforderliga resurser för vår existens och andra levande saker.

Många kan säga att detta inte är sant, bara observera naturen, enorm mängd god mat, vatten, luft, ljus, etc. Därför är Gudomen god och medkännande, och om det finns något ont i världen orsakas av en brist på andlig förståelse .

4. Kreativitet.

Vi kan säga att medvetandet är ren konst, arrangemanget av former, geometri, färgseende, kan du förstå hur universum är inte av en slump, men vad en underbar och stor konstnärlig känslighet intelligens fungerar fullt ut i utarbetandet av alla verkligheten.

Aisi 🖖🏼


Ricardo Rangels ® ©

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com