Var och en måste utvecklas i sin egen traditionEn dag blev jag frågad hur många lärjungar jag har, och jag sa att jag inte hade något och att jag heller inte ville ha lärjungar.

Jag hade inte tid att förklara varför, men svaret är mycket enkelt och kan förklaras i meningarna nedan:

1. Allanism är en filosofi för individuell utveckling, det vill säga att varje person måste utvecklas ensam.

Människor kan bli inspirerade, läsa den här webbplatsen, eller ens säga allan men inget av det kommer att göra något bra om de inte lär sig att utvecklas på egen hand.

2. Undvik besättningens instinkt. Vi har alla denna instans inom oss själva, och det har hjälpt mänskligheten att förena och överleva.

Men samma instinkt har också använts för att begå våld och irrationella grymheter. Även om det är bra att få människor att dela med oss, är det alltid bra att hålla utrymme att tänka på dig själv och fråga våra handlingar ovanför vad besättningen tycker om det.

3. Vi odlar individuellt ansvar. Människor måste vara fria att söka sig fritt, ingen kan gå dig, så vi kan bara berätta vad banan är, men det är du som måste gå i det med dina egna steg.

4. Vi vill inte utnyttja dig. När någon vill styra andres liv, blir missbruk till största delen finansiellt så som vi för närvarande ser i olika religiösa föreningar, och det här är inte vår avsikt. Vi vill ha dig fri och vi tror på din potential och frihet.

5. Att omvandla människor och göra lärjungar är något föråldrat i dagens värld. Idag kan människor söka vägledning på webben utan stora problem. Och alla kan anpassa sig och välja vad de vill ha för sitt liv.

Formgivning av lärjungar är något som förvandlas till det förflutna när mänskligheten inte hade så mycket teknologisk utveckling. Idag behöver du bara vara villig att lära och öva de eviga lagarna i ditt liv.

6. Varje borde utvecklas i sin egen religiösa tradition. Om du redan har en religion, tro på dessa läror, vill vi inte omvandla dig eller göra dig att ändra din religion.

Det är möjligt att du bara kan hitta bättre mening i din religiösa tradition genom att lära dig om Allanism. Som vi tidigare sagt, söker vi inte lärjungar men ett helt liv.

Nu om du vill titla dig själv allan, vet att banan är lång och kräver år av studier, reflektion och personlig utveckling. Knacka på dörrarna och dörrarna öppnas.

Aisi 🖖🏼

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com