Hur läker du läget

Från vår födelse börjar vi uppleva verkligheten, men inte på rätt sätt känner de flesta familjer inte den primordiella harmonien.Vi lider också av samma skäl i ett disharmoniskt samhälle baserat på våra instinkter och intellekt, men utan den sanna andliga orsaken.

Allt detta ackumuleras i våra sinnen som frustrationer, trauma, missnöjda begär, känslomässig smärta och alla slags störningar.

Ett sjukt samhälle kan inte producera friska människor, och som ett resultat har vi en alltmer sämre och stressad värld där psykologerna bara kan mildra dessa symtom.

Men det är möjligt att läka tanken på alla dessa onda, men det är inte en snabb process eller det är lätt. Om du har tillbringat tjugo års ackumulerande misstag kommer du inte att kunna lösa dem om tjugo dagar. Det är en process av en livstid.

Enligt våra egna psykologiska processers processer (F411) kommer denna helande eller förbättring att ske hela tiden.

De första stegen bör vara att leva harmoniskt och sträva efter att undvika överdrifter och ha bra fysisk hälsa.

Detta inkluderar god näring, rutinmässig övning av fysiska övningar och undviker alla typer av missbruk, från de vanligaste som narkotiska ämnen, till subtila missbruk, till exempel beroende av att hålla sig i förbindelse eller mata vissa typer av skadliga tankar.

Dessutom är det nödvändigt att leva på rätt sätt som ligger inom strävan efter kunskap, vår doktrin är en doktrin om studier, läsning och ständig förbättring.

Att förändra sinnet blir naturligt när livet förändras. Glöm relativitetens idéer, att allt är relativt, det finns ett korrekt eller effektivare sätt att göra allt, därför finns det också ett utmärkt sätt att leva.

Och förutom denna aktiva strävan genom sina rätta handlingar, har vi också den passiva strävan, som helt enkelt är, att inte göra någonting och låta den universella andens ström styra oss. Åtgärden att agera genom att inte agera.

Här ingår teknikerna för naturlig kontemplation, böner och filosofisk meditation. Att förstå sanningen är att leva sanningen. Att överväga Harmony ska vara i harmoni. Att transcendera mänskligheten är sant liv.

"Gå in i tystnad och hör allt."

Aisi 🖖🏼

Comentários

Postagens mais visitadas