VIKTIGT FÖR ATT LIVA MED RÄDDANDE


Vi har en historia i fri översättning här, hur ädelt fördes till en värld av ljusvarelser genom att efter att den visats alla de tekniska underverk av denna civilisation, var han inbjuden att ange en maskin och bli som dem, som en klar har ett mänskligt utseende men odlar inte känslor genom att vara helt rationella.

Den maskinen passerat flera mänskliga människor som ville bli fri från sina känslor och vara fullt rationella varelser, men den ädla ta emot i sina armar ett barn av en mor som skulle gå genom maskinen, den ädla var rädd och bestämde sig för att köra iväg med barnet. .

De ljusvarelser var sedan bakom honom, tills han kom till den plats där han kunde använda ljusteknik för att återställa marken, men innan dess, de ljusvarelser talade till honom _ "Snälla, kan du gå men åtminstone låta barnet , det är bara rättvist att hon stannar hos sin mamma .. "

Den ädla inse sanningen i ord ljuset tillbaka barnet till dem. Rensningarna hjälpte honom då att återvända till jorden som de hade lovat.

Och när han lämnade, sjöng de i allana språk honom en vacker farväl koraller ..

<< S.ey leuri rereh m ler >>

Vilket betyder "kanske en dag, hela natten blir dag".

I det ögonblicket insåg han misstaget han hade gjort och att det bästa för mänskligheten är att leva på grund av att de flesta av våra problem är att vi lever våra känslor.

Aisi 🖖🏼

Comentários

Postagens mais visitadas