De nya kriserna mot mänskligheten och den politiska psykoskopiFlera små länder attackeras nu med ursäkt för att ha massförstörelsevapen, biologiska vapen eller försöka utveckla atomvapen.

Dessa länder kan möta embargon och till och med militära åtgärder på deras territorier. Men det finns något fel med hela denna historia, till exempel fortsätter aggressorländerna att utveckla och öka egna vapen av den här typen.

Dessa vapen har potential att döda miljontals oskyldiga människor som inte är inblandade direkt med kriget kan också förstöra ekosystemen och mänskligheten själv själv.

Så det är dags att kräva konkreta åtgärder mot detta brott mot mänskligheten och ringa rätt namn, oavsett hur kraftfull en nation, vad som är rätt måste respekteras och massförstörelse vapen, biologiska Konventionen vapen, kemiska bör förstörs.

Inte nog med att dessa vapen samt läkemedelsföretag som håller virus, bakterier eller någon sjukdomsframkallande i sina laboratorier med ursäkten att detta är nödvändigt när målet är att använda biologiska vapen i framtiden.

Förutom dessa brott har vi också den ecocid som är död för hela ekosystemet orsakat av företag som förstör miljön. Som ett exempel på denna typ av brott som vi har oljeutsläpp till havs, störningar i gruvdammar i Brasilien och katastrof kärnkraftverk.

Alla dessa typer av handlingar är brott mot mänskligheten och naturen även om de inte är kriminaliserade som brott.

Men vår civilisation utvecklas och snart alla förövare bör ställas till svars och dömas för sina brott mot mänskligheten och naturen, psykopater är presidenter stora företag chefer och forskare fortsätta att utveckla vapen och virus för att skapa dödliga sjukdomar.

Lista över nya brott mot mänskligheten

1 att utveckla, lagra och använda kärnvapen
2 för att utveckla, lagra och använda kemiska vapen
3 att utveckla, lagra och använda biologiska vapen
4 att utveckla, lagra och använda virus, bakterier, svampar eller andra biologiska medel från dödliga eller redan utrotade sjukdomar
5 förorena, förstöra miljön och ekosystemen på grund av försummelse, längtan efter vinst eller inte återställa vad som skadats direkt i samband med olyckor.

Slutligen har vi en lång väg till en värld fri från dessa brott kan bli verklighet, men det var kommer rätt oavsett hur mycket vissa vill det motsatta och historia är obeveklig i att döma den högra sidan.

Vi måste komma ihåg att det var mycket svårt pras första människorna som sade för första gången att slaveri är fel mot visioner om normalitet av tiden, men historien har visat att de hade rätt.

Aisi 🖖🏼

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com