VIKTIGHETEN AV FASTING
Ett sätt att tömma egot och stärka sig andligt är att fasta.

Fasta orsakar att kroppen upplever begränsning och tomhet, behovet av något material utöver de olika fördelarna med kroppen som en helhet.

För mig är fastande ett speciellt ögonblick i min övning och andlighet, och när jag känner min Guds närvaro på en unik tid där jag inte behöver någonting och jag är förenad med medvetandet.

Det är ett intressant faktum att när jag spenderar många timmar utan att äta, hamnar jag i rastlöst sinne och fysisk svaghet, men när jag fastar sker det inte och jag känner verkligen inte hungrig för att den är förenad med det heliga.

Jag kommer emellertid att ta några steg till hur man snabbt kan fastställa i vår religion:

1. Vår fasta är inte avsedd att vara en böter eller att leda till att det är ledsen att behaga Gud.

Att fasta för oss är bara ett speciellt ögonblick av reflektion, tömning och förening med medvetande.

2. Vår fasta är inte något extremt, till exempel man borde inte göra flera dagar i rad, bättre att göra en gång i månaden eller året, en gång i veckan skulle vara idealisk, men med det moderna livet kan det vara svårare.

Så fokusera inte på det, det är inte det belopp som betyder något, men den uppriktiga önskan att vara med vår Gud.

3. Det är viktigt att inte avstå från dricksvatten eller till och med te, naturliga juicer utan socker eller kemiska tillsatser är också välkomna.

4. Fasta bör börja mellan 6 på morgonen och 6 på eftermiddagen. Efter detta bör du säga ett tack för möjligheten som mottas och äta normalt.

5. Ingen av dessa råd bör tas som regler, men endast som rekommendationer, och om du känner dig dålig när du fastar, är det tillrådligt att minska tiden och till och med stoppa snabbt omedelbart.

6. Fasta behöver inte nödvändigtvis vara mat, du kan också spendera tid frånkopplad från mobiltelefonen, eller ens tillbringa tid i tystnad för en dag. Det viktiga är resultatet och hur det kan göra att du reflekterar och växer andligt.

7. Fastsättandet är något personligt eller något som bör göras med din familj, du strävar inte efter att utsätta dig själv för det.

8. Välj en dag när du inte arbetar eller studerar, och var säker på att du inte kommer att bli störd av någon, det är nödvändigt att få ett ögonblick av fred och introspektion så att fasta har önskad effekt.

9. Behåll vördnadens inställning och förstå vikten av att vara med det gudomliga medvetandet.

10. Om möjligt kan du snabbt på onsdagar och lördagar, de första dagarna i våra kalendermånader eller till och med den neutrala dagen den 2 juli. Den mest vördade dagen av vår religion.

Tacksamhet för läsning

Aisi ~

Comentários

Postagens mais visitadas