VIKTIGT ATT VITORIELLA
~ När jag inser att allt går bra, ibland mig kommer en gnagande känsla av att jag kan göra något fel, jag minns också hur mycket vaken avundas de falska vänner i världen är dåligt och känner detta obehag.

Men då reflekterar jag bättre, jag tänker på det gudomliga medvetandet som finns i mig och sanningen om denna situation kommer fram.

Vi har faktiskt tillbringade år som indoktrinerade att skämmas för att vara lycklig, att vara stark och vinnarna djupa världsliga föreställningar spelas i hela sitt liv i askes och underkännas, med sina öken läror tvångs ödmjukhet.

Men vi ädla män, hedrade av vår medvetenhet, borde inte lyssna på denna värdelösa hjärntvätt som vi har lidit i hela våra liv.

Vi är födda för att vara lyckliga, att hedras och att vinna vår väg. Vi får inte lyssna på de demoniska doktriner som har genererat hela denna kaotiska värld som dödats i sorg, fattigdom och bedrägeri.Vi har inget att skämma över, om allt vi har är frukten av vårt ärliga arbete och manifestationen av vår Guds välstånd.

Låt läror värdelös som tros vara värdelösa, en ädel man lever för att vinna, göra fantastiska saker, även om det är inte ofta märkbar för de flesta.

Logiskt att adelsmannen inte dyrka den bifogade filen eller girighet meningslös, inte heller anses överlägsen någon baserat på rikedom, segrar eller andlighet.

Den ädla man bara leva ditt liv och dela sitt liv har han ingenting att skämmas för, är han beredd att vinna, men vet också att förlora och släppa vid behov.

Gent inte dyrkar girighet eller längtan efter rikedom utan att detta ett syfte, en mening, en högre vakuum i din andliga väg och till gagn för alla varelser.

Men varken dyrkar tvingas ödmjukhet, falsk ödmjukhet av dem som är upplyst, eftersom de inte i grund och botten är detta också en ren fåfänga och lust att skryta.Så ädla damer, inte skämmas för att vara vinnare och vinnare har vårt medvetande inte kallat oss att vara svag, medioker, men att utvecklas varje dag och nå den nivå av adeln som har planterats i våra själar från början.

Det är vår rätt och naturlig plikt att vara lycklig och välsignad och vi har inget att skämmas för aldrig, alltid gå på väg adeln och rättfärdighet.

Aisi ~allanism@allanism.com

Comentários

Postagens mais visitadas