Varför vi inte är i en simulering 2Jag bekänner att jag har tänkt på alla dessa särdrag, men jag tror fortfarande inte på simuleringen.

1 om det verkligen finns lag eller enskilda spelare eftersom de skulle välja system av misslyckade regeringar som demokrati?

Eller för att de skulle göra dumma beslut som saktar utvecklingen av sina länder? Om målet är att vinna, antas att spelarna vill ha det bästa för sina karaktärer och de skulle vilja vinna till varje pris.

2 Om det inte finns någon som spelar och det är en bra simulering tror jag att alla skapare inte vill ha för oss att upptäcka denna sanning, men som vi kan se är denna teori överallt just nu.

3. Vår Guds roll i denna simulering. Om vi ​​i själva verket är i en simulering förändras inte medvetandets roll alls, efter allt en exakt simulering av materia och energi, snart skulle vår Gud vara närvarande i spelet också.

Dessutom är undervisningen i vår religion fortfarande så användbar för mänsklig evolution och harmoni som verkligen har gudomligt ursprung, efter all vår religion går emot hela systemet av slaveri och olycka på ett fullt sätt. Så det går emot syftet med simuleringen själv som tydligen inte tycks bry sig om människors lidande.

4. Även om det inte finns några bevis för att vi är i en simulering, kan denna teori vara användbar som en analogi att vi lever i ett förutbestämt system. Till exempel är politiska lagar, skatter, ekonomi, samhällsliv, alla dessa system vi upplever varje dag.

Således är det nödvändigt att rita mål, mål och spela för att vinna i livets spel. Vad är dina drömmar? Vad ska du göra för att utföra dem?

Sådana frågor är nödvändiga för att övervinna alla svårigheter och utmaningar som alltid uppträder i vår verklighet.

Aisi ~Ricardo Rangels ® ©

Comentários

Postagens mais visitadas