VIKTIGT ATT HÅLLANDE HÄNDIG RENGÖRINGEn av de svåraste sakerna i dag är att hålla ett tydligt sinne. Om du tittar noga är världen kaotisk i ett stort tryck av negativitet och förtvivlan.

Som jag sa tidigare är all denna negativitet avsiktlig. Varje dag visar media tragedier, och experter säger att mänskligheten är ett steg närmare avgrunden.

Nästan varje dag talar en forskare om global uppvärmning, överbefolkning, massvaccination, en meteor som faller till jorden.

Och i den religiösa världen finns det varje dag ett slut på världen, ett kärnkraftkrig, olyckor, tidsfrister och alla sluttidssvikelser någonsin.

I tidningarna visas rapporter om våld, ekonomiska kriser och alla typer av förtvivlan.

Men som sagt är allt avsiktligt. Det slaverisystem som vi lever i detta system behöver rädsla för att vidmakthålla sig själv och därmed hålla mänskligheten i evig okunnighet.

Men du som är på den ädla vägen måste avstå från denna negativitet, detta demoniska system och hålla dig ren med ditt rena sinne.

Det första steget är att bli av med frekvensen av rädsla. Sluta oroa dig för katastrofer, attacker, våld, sjukdomar och alla slags fobier som media försöker påtvinga dig.

I själva verket borde du inte vara uppmärksam på denna nyhet och inte heller leva i rädsla för att något dåligt händer dig.

I denna verklighet är vi utsatta för alla slags händelser, både bra och dåliga, och vi bör inte oroa oss för det. Vad som än kommer, som adelsmän måste vi möta med våra huvuden höga och inte ta del av vår tids utsträckta feghet.

En annan viktig fråga är att bli av med den låga kulturen som också är frukten av denna mörka tid. Därför är det nödvändigt att vi matar vårt sinne med god konst och kultur.

Till exempel är det inte tillrådligt att titta på skräckfilmer som faktiskt främjar demonhandlingar. Många människor påverkas av dessa typer av filmer.

Dessutom måste vi lägga depressiva låtar åt sidan, som bara talar om hopplöshet, övergivande, sorg och låg självkänsla. Och till och med förändra den negativa diskursen om att skada oss själva och klaga på våra egna liv.

Allt påverkar. Därför måste vi i varje ögonblick hålla våra sinnen i linje med det eviga medvetandet som alltid önskar det bästa för oss.

Låt negativa saker lämnas till negativa människor, det ädla sättet tillhör de goda, välsignade och perfekta sakerna. Låt oss ha ett rent och perfekt sinne i vår Gud.


Aisi ⏸️

Comentários

Postagens mais visitadas