JÄRDEN ÄR INTE HELT

Hej, ibland går vi igenom en hel del negativa saker under veckan, vi tittar på nyheterna och vi ser det onda sprida överallt, sjukdom, död, krig, vår försening att komma på jobbet och till och med regnet som faller precis i tid. vi ska ut.

Det verkar som att allt har varit perfekt synkroniserat för att få oss att lida eller att det finns en global konspiration för att skruva oss, eller är vi i ett virtuellt spel som ska testas?

Men medan många religioner hävdar att jorden är en plats för försoning och plåga eller att vi här betalar för någon karma från tidigare liv; Sanningen är att inget av detta existerar och vi är inte i någon form av helvete.

Det som händer är bara den ständiga kampen och intressekonflikten mellan olika varelser, politik och att inte ha tillräckligt med resurser för att få ett bättre liv.

Ingen fördöms här och betalar för någon ursprunglig synd, ingen karma, inga tidigare felfel. Vi är födda endast under dåliga sociala förhållanden utan att känna till den verkliga filosofin.Jag har själv tillbringat många år på att tro på något öde eller att jag var värd att lida men så fort jag fick gudomlig kunskap och genomförde vår höga filosofi [FALL ~], kom resultaten snart fram och jag hade en förbättring. betydande på alla områden i mitt liv.

Det är inte lätt och kräver engagemang, men det är möjligt att ändra ditt liv till det bättre i nästan alla situationer.

Från detta kan vi anta att om vi var i något helvete skulle inget av detta vara möjligt, det skulle inte bli någon form av förbättring och alla skulle bara vara lidande.

En annan fråga är att om vi var i helvetet skulle det betyda att människor som var rika eller födda i utvecklade länder hade varit bättre i ett tidigare liv att ha privilegier i det livet, och om de var bättre skulle de också vara bättre i detta liv på grund av utvecklingen av olika liv.

Men inget av detta bekräftas och tvärtom, i själva verket har många mer utvecklade nationer spridit ondska och ambitioner över hela landet, så det finns ingen slags utveckling i dessa länder som är överlägsna de underutvecklade länderna.

Men att upprätthålla dessa myter är lämpligt för det dåliga systemet vi lever i, så många människor och nationer kan tvätta händerna med att tro att ingenting kan göras för att få andra missgynnade människor och nationer att utvecklas. Det är en användbar ursäkt som tjänar det politiska och sociala systemet väl. Men som du redan vet, här hör du alltid sanningen.

En annan punkt är att titta på skönheten och konstnärskapen som finns på jorden, om du har andliga ögon har även saker som anses dåliga en logisk förklaring och mycket skönhet.

Glöm idén om en god gud som inte bör tillåta något ont på jorden, vi måste lösa dessa problem, skydda människor och lösa våra problem.

Vår Gud har redan gett oss allt som behövs och all kunskap för att utvecklas och har nu visat djup kunskap genom vår filosofi. Det är upp till oss att acceptera och implementera även om falska filosofier fortfarande fortsätter att skada våra liv genom ren känsla och svaghet.

Själva kontemplationen av vårt eviga medvetande visar oss hur vacker denna värld är, vad som är bäst med oss ​​och hur konst manifesterar sig i våra liv som bevisar en gång för alla att vi inte är i helvetet utan på en plats av stora potentialer och sannolikheter.

Det är upp till oss att välja rätt väg och göra det bästa för alla varelser. När allt kommer omkring, nej, vi är inte i helvetet utan i ett dold paradis som bara kan avslöjas med själens ögon.

Aisi ⏸️

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com