Vad är meningen med livet?

Idag hade jag en mycket bra dag, tillbringade tid med familj och vänner och jag är väldigt glad.

Inte för att jag inte har problem, utan för att jag vet att jag är på rätt väg och ser resultaten.

Men det var inte alltid så här, som de flesta människor, jag föddes in i en familj som inte visste sanningen, sedan gick igenom en hel del svårigheter och mötte många problem.

Men gradvis fick jag välsignelserna av medvetenhetens uppenbarelse, och jag genomförde det i praktiken tills jag nådde detta tillstånd att vara lycklig.Alla frågar mig vad som är hemligheten och vad är meningen med livet?

Men det finns ingen hemlighet. Meningen med livet är att nå din existens maximala potential, kunna förverkliga din egen existens, kunna förverkliga dina drömmar och att vara lycklig.

Att vara lycklig är det naturliga tillståndet, ha harmoni i livet, att vara en full och välmående varelse. Alla måste vara så här och denna värld måste vara ett paradis.

Men tyvärr förlorade mänskligheten halvvägs och valde att följa demonerna, som livnär sig av mänsklig olycka och olycka, och sedan dess lever vi i ett samhälle baserat på rädsla, okunnighet, lidande.

Därför är vi uppvuxna i disharmoniserade familjer och förvärvar alla typer av dåliga vanor och sorgliga beteenden.

Men det behöver inte vara så, du kan lära dig och ha ett hälsosamt liv, du kan bli välsignad och leva ett harmoniserat liv, men nära gudomligt medvetande.

Denna väg är inte lätt, och det är ganska tidskrävande, att ändra vana och sätt att tänka på livet är mycket svårt. Men det finns ett sätt.

Du kommer också att behöva slåss mot ett helt system som vill hålla dig i olycka, fanatisme, medelmåttighet och fattigdom, eftersom ju mer eländig du är, desto lättare blir det att hålla dig som systemets manöver, desto mer måste du kämpa dig själv. , de ideologier som styr ditt liv, och till och med mot demonerna som styr denna värld.

Men ha tro, håll din anda och lita på gudomligt medvetande, det kommer att leda dig till den ädla vägen och den högsta prestationen.

Aisi ⏸️


Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com