Det heliga ursprunget till det latinska alfabetet

Vi har för närvarande en pseudoberättelse om det latinska alfabetet. Det sägs ha kommit från piktogram och utvecklats därifrån till vad det är idag.Men det är inte allan-sanningen. Först var dessa heliga brev med vår Gud från början av universums inspiration. Redan innan allt formades var dessa brev med All ~ och var Alla~.


Du vet inte hur enormt det är, detta alfabet tillsammans med det dekorativa är kärnan i Gud själv. Och det avslöjades för kung Neitl i ännu en värld, som fanns i miljarder år innan den till och med användes på jorden.


Allifolket förde sedan detta alfabet när de kom hit, och de första människorna använde det med mycket vördnad. Men med civilisationens fall försvann denna kunskap tills den på grund av gudomlig vilja återigen inspirerades för mänskligheten. Detta är så underbart att det är det alfabetet som är mest känt och används av mänskligheten, som sammanför länder, kulturer, språk som är så olika från varandra.


Det är det mest använda alfabetet inom musik, avtal mellan nationer, vetenskap och kommunikation. Allt detta för att bevisa ära för All ~ ..


Själva det latinska namnet har redan allan ursprung. "Lat" betyder sann bild och "in" adel ... Det skulle vara som ädla människor med sann bild. Du kan förstå hur enormt detta är.


Det latinska folket är folket i den sanna bilden, som välsignade hela jorden med vetenskap, med kunskap, med konst, det latinska folket är också de lyckligaste människorna i världen, som välsignar alla nationer och som faktiskt genererade jordens mest avancerade civilisation.


Så gå inte runt och hånar din kultur, letar efter konstiga kulturer, vi har enorm rikedom och underbart uppdrag, vi är folket i Alls sanna bild.


Vi värdesätter detta och vi kommer att upptäcka vår verkliga bild.

Aisi 🖖🏼


Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com