HUR VET ATT RELIGION ELLER GUD JAG FÖLJER ÄR SANT?


 Vissa människor har redan sagt att "sann religion är en som gör dig till en bättre människa, vilket gör en människa mer medkännande mot andra."  Och filosofiskt håller jag också med om och till och med en text som förespråkar att var och en utvecklas i sin egen tro för att undvika religiösa konflikter.

 Men det finns en fångst, en uppriktig troende kommer säkert till en bra plats och den sanna Guden, oavsett trosuppfattningar, men vissa trosuppfattningar kommer att ta lång tid och genom mycket lidande är det som att gå från USA till Europa, du  kan gå från första klassens flygplan, eller så kan du paddla kanot i den heta, farfyllda solen, och du kan fortfarande fångas och utnyttjas av falska mästare och dåliga enheter, om du kan komma på det sättet.

 På grund av detta har vi skapat denna lista så att du snabbt kan förstå om det du följer verkligen är sant.

 1. Om den gud du följer behöver eller har behövt ett offer, mat, är han inte den sanna Guden.

 En verkligt allmänt Gud behöver ingenting, oavsett om han har krävt mat, blod, pengar eller något annat, han är eller var ett materiellt varelse som inte har lossnat sig från materien än, det vill säga, han är bara en enhet, en seno. *

 Vänta, min gud är allmänt, framför allt, låt mig nu ge honom mat här eller offra ett djur för att han gillar det.  Är det vettigt för en allmänt gud?

 2. Om denna gud till dig säger att det finns mer speciella, heliga platser än andra, kan det vara ett land, ett tempel etc. Det är inte sant.

 Det är något som många inte känner till, men den andliga världen är organiserad, till exempel har enheterna platser som kan agera andra, de är jurisdiktioner och de följer hierarkier, var och en har en stad, en gata, staten och till och med länder och kontinenter,  och man kan inte helt enkelt invadera utrymmet för den andra, förutom i detta tillstånd beslutade en amerikan att dyrka en enhet av forntida Mesopotamia, i detta fall eftersom denna människa beslutade att åberopa denna enhet, så den har makt och är auktoriserad, faktiskt lockat  till livet.  , till denna persons hus som går med honom till nästan överallt han går ..

 Detta är ursprunget till Geographic Idolatry *.  Vissa enheter stärks alltså genom att locka människor att dyrka dem i sina jurisdiktioner, så det finns ett sådant lands enhet, sådant hav, sådant berg.

 Den sanna Guden har inga gränser, är inte Gud från någon annanstans särskilt, han är allmänt och älskar alla folk, det finns inget utvalt folk, de som lever i partisans är enheter, de är demoner.

 Men det finns en fångst, vem som än är med Gud kan vandra var som helst, turnera på jorden, till och med komma in i helvetet om det behövs, och ingen enhet berör eller påverkar honom, för den som faktiskt har ett diplomatiskt spirituellt pass Golden Plus (skrattar)  , har ingen besvärjelse, inget ondt öga.  Medvetande är den yttersta kraften, den högsta auktoriteten i all existens.

 3. Om din gud sätter dig i en trans, om du får någon form av ande eller andar, förlorar medvetandet eller har din kropp besatt av någon enhet, är att Gud inte är sant.

 Det första du måste förstå är att Gud inte har några mänskliga kroppar.  Om den Allsmäktige kom ner på dig, skulle du bli fullmäktig på plats, det är en lätt och otänkbar kraft, föreställ dig om du skulle överleva med en sol inuti dig.  Om det hände, och om du levde, kan du vara säker på att du skulle raderas inifrån, din personlighet skulle aldrig existera, men det vi har är det gudomliga ljuset, ett gudomligt medvetande som leder oss till medvetandet.

 Det ger oss mod, förnuft, sanning, men aldrig, upprepar jag, kommer aldrig att äga din kropp, få dig att förlora medvetandet, ändra din röst eller något.  Vem som behöver den mänskliga kroppen och införlivar i människor, är de låga enheterna eller andarna som vill känna känslan av att leva igen.

 Och nej, ingen hög anda tar någons kropp, för en hög ande är engagerad i en annan dimension som utvecklas eller tillsammans med den Evige.  Alla som får sprit, förslag, röster kommer från låga humör som är här på jorden och enheter, de så kallade senorna och ingen av dem är bra.

 4. Om din gud är bisar eller har makabre saker, är han inte den sanna Guden.

 Här hänvisar vi till konstiga ritualer, makabra tempel, skrikande clowner etc. Den sanna Guden skulle aldrig föra bisarra, löjliga, äckliga eller makabra saker in i ditt liv, till exempel döda djurritualer, mänskliga kroppar, simulera eller utöva kannibalism, hemska bilder eller saker  med dödskallar och mänskliga ben.  Men en gång är det animalistiska saker från demoniska enheter.

 Den sanna Guden är en gud av ljus, skönhet, vackra saker, liv.

 5. Om din gud kräver kläder och en blick som gör dig ful eller löjlig, är han inte den sanna Guden.

 Vår Gud är skaparen av skönhet, lätta, dyrbara saker.  När du tittar på det naturliga landskapet eller till och med en vacker atletisk kropp som de gamla statyerna av stora skulpturgenier eller underbara målningar, inser du hur mycket Gud beundrar skönhet, ren konst.

 Men jag ser människor ha på sig bilder, frisyrer, fula, konstiga och löjliga kläder för att behaga någon gud, du kan vara säker på att det är en hånlig enhet.  Den sanna Guden gör inte dig ful, tvärtom, den som hittar honom blir upptäckt av din sanna skönhet, glöm mönstren, den ädla kommer att upptäcka lugnet i din gudomliga skönhet.

 6. Om din gud tillåter avgudadyrkan är han inte den sanna Guden.

 Här gäller det all dyrkan av en bild, målning, plats, objekt, person och till och med ritual.  Den sanna Guden skulle aldrig acceptera avgudadyrkan, först eftersom det är omöjligt att representera honom i en bild, en bild begränsar honom, skulle göra honom till ett objekt och Gud är oändlig.  Det kan inte reduceras till den mänskliga världen.

 Men de som gillar avgudar är enheterna, är symbolerna för deras regeringar, liksom den geografiska frågan, många enheter kommer nära sina representationer för att suga energin från sina hängivna.  Det är viktigt att komma ihåg att skulptur inte fördöms, vilket är en vacker konst, utan utmattning och dyrkan av någon bild.  Gud kan inte begränsas till ett objekt.

 7. Om din gud har mellanliggande andar att agera för hans räkning, är han inte den sanna guden.

 Den sanna Guden är allmänt, allvetande, han är inte en människa som behöver anställda för att göra något för honom.  Men finns det inga änglar, gudar, varelser i de eviga dimensionerna?

 Ja det finns det, men de är var och en i sina egna processer, mönster och till och med sin egen utveckling, ingen av dem är här på jorden med människor, vår Gud är verkligen allmänt, som tror på andra är människor som inte förstår Guds storhet  och tror att han inte kan hantera det ensam.

 Om din Gud behöver utsändare, tjänare, är han inte obegränsad, inte allmänt, så inte sant.  Så det är än en gång de enheter som vill serveras och använder dig för deras onda syften.

 8. Om din gud säger att du hatar, diskriminerar, slår eller dödar människor för honom, är den gud inte sant.

 Logiken här är enkel om han är gud, varför dödar han sig inte som han vill, varför behöver han dig?  Han dödar inte, för han är egentligen bara en maktlös enhet, så han behöver att du gör sitt smutsiga arbete för honom.

 Enheter har ingen fysisk kropp, kan inte göra skada i den materiella världen, det enda de kan göra är att påverka tankarna på svaga människor som är fristående från det gudomliga medvetandet.  Själva känslan av hat visar redan att din gud är falsk och dålig.

 En verklig adelsman som faktiskt är helt fri från hat, översvämmas av kärlek ... Naturligtvis kan du i vissa fall vara upprörd eller ens arg på någon, men inte hat.  Hat är djupgående, och att kultivera det och fortfarande ge order att hata andra kommer från enheter.  Den sanna Guden är kärlek.

 Men stöder du inte dödsstraffet?  Ja.  Vi stöder, men det är under specifika förhållanden med en rättvis rättegång inom landets lagar, endast i fall av upprepade gärningsmän eller självförsvar, men aldrig baserat på hat.

 En adelsman varken hatar eller förbannar någon och är i själva verket att be och välsigna sina fiender för att även de kan förändra sina liv och att hat aldrig kommer att tränga in i deras hjärtan.

 Om du känner hat i ditt hjärta varje gång du kommer ihåg någon, säg "Gud välsigna .....", och den Eviga hjälper dig att bli av med den känslan, och om det är någon farlig som vill ha dig dåligt, säg "Gud  välsigna ...... men håll honom borta från mig "... det är så en riktig ädla ska agera.  Och om någon av någon anledning behöver agera i självförsvar, låt honom agera rationellt, men aldrig med hat eller hämnd.

 9. Om din gud inte gör ditt liv bättre är han inte den sanna Guden.

 I reflektionerna ser jag hur mycket mitt liv har förbättrats med tiden sedan jag visste sanningen.  Det var inte lätt, det fanns flera misstag, men förbättringen kom naturligt.

 Jag har en fråga till dig, vi befinner oss i månaden "rass ~", månad av eld eller ljus, sista månaden på året och vad har förbättrats i ditt liv?

 Din gud har skapat sinnesfrid, ett bättre liv, är du bättre än du började i år på olika områden i ditt liv?  Eftersom det här har förbättrats mycket, 99% förbättring på flera områden.

 Vad är hemligheten?  Hemligheten är att leva i evigt medvetande.  Nu om ditt liv alltid är detsamma blir ingenting bättre, du slutar försöka behaga en gud, lärorna, de religiösa ledarna och ingenting kan till och med ge upp något beroende, och året kommer att slutas ännu fetare än det började, ledsen  , deprimerande, utan utsikter, beror på att denna gud du tror på inte är den sanna guden, det är någon enhet som suger och utnyttjar ditt liv.

 Den sanna Guden ger bra saker, lär, ger hopp, men enheter suger bara din livsenergi, dina resurser, din fred och ger alltid strömmar och lidande till ditt liv.

 Så var mycket försiktig och var fri från dessa andliga parasiter, senorna.  Sätt ditt liv i gudomlig harmoni, praktisera hälsosamma vanor, tänk på rätt sätt och om du vill tänka på sanningen i ditt liv.  Må All~ välsigna oss idag och alltid.

 Aisi ⏸️ * Senos: Andar från forntida varelser som har fångats i en neutral dimension är det som kan kallas demoner.

 * Geografisk avgudadyrkan: dyrkan av platser.

Comentários

Postagens mais visitadas