Är det möjligt att vara lycklig?

När det gäller lycka följer den aktuella uppfattningen 2 trender.  Den första sammanfattas i frasen "det finns ingen lycka, bara lyckliga stunder", ögonblick som blir allt mer sällsynta, eftersom det finns konstant obehag överallt.

 När du tittar på film, serier är visionen mestadels pessimistisk, nihilistisk lycka, det är inte vanligt att karaktärerna alltid visar ett melankoliskt och meningslöst liv i förhållande till existensen.

 Den andra trenden är den påtvingade och falska lyckan hos kändisar, digitala påverkare och konstnärer i allmänhet som hanterar folket.  I denna åsikt kan man inte vara ledsen, man måste alltid tyckas vara lycklig, med perfekta bilder, levande i en karamellhimmel.

 Men ingen av dessa åsikter avslöjar sanningen, båda är förvrängda syn på sann lycka.  Att vara lycklig är inte undantaget, och det är inte rätt att visa lycka hela tiden på sociala medier med ett trasigt hjärta.

 Men i vår filosofi finns det bara en lycka, som är harmoni.  Men vad är harmoni?

 Harmoni lever för att vi är födda.  Det betyder att vara på rätt väg.  Och vem som är i harmoni är också perfekt.

 Varför är ett träd, ett djur och ett barn lyckliga och perfekta?  Eftersom de lever för det ändamål som de gjordes för.

 Se en hund och ett barn noga, du kommer att märka att när de är friska, väl matade, och i ett friskt hem utan våld, de är glada hela tiden, och detta borde vara normalt för varje människa.

 Men när vi växer, assimilerar vi världens pessimism, vi är förorenade av negativa bilder, så att rika, vackra människor med god hälsa i utvecklade länder, lever deprimerade och till och med begår självmord.  Hur kan detta hända?

 Ett liv utan mening, höga värden, utan en upplyftande kultur, och framför allt utan gudomlig harmoni, gör detta med människor.  Förutom ett liv utan tacksamhet baserat bara på materialism.

 Rikedom är en välsignelse.  Att ha ett blygsamt liv är också en välsignelse, om ditt liv är baserat på harmoni och evigt medvetande.

 Så börja leta efter tacksamhet för allt du har idag, vet att miljoner människor skulle vilja ha det liv du alltid säger.  Var tacksam, dina problem du står inför är utmaningar för dig att övervinna.  En chans för dig att utöva ditt tålamod, medkänsla och uttrycka sann glädje.

 Tänk på himlen också, den här är blå av en anledning, titta på de tre huvudlinjerna i dina händer, blommorna och märk tecken som den Evige har lämnat för dig att veta att ditt liv har en mening, en väg och ett större syfte.

 Du föddes inte av en slump, du föddes inte för att vara olycklig eller att lida under hela livet.  Evigt medvetande har ett syfte för dig, acceptera, vara tacksam, lita på, assimilera sanningen och uttrycka all lycka och oändlig potential som du föddes med.

 Aisi ~

Comentários

Postagens mais visitadas