Vilken roll har Allane Mythology?

Vissa människor ifrågasätter alltid vår religion på grund av vår mytologi, vissa till och med hånar och tror att vi är konspiration som bär aluminiumhattar, i den stil som visas i media.
 

 Och det är dessa punkter som finns i vår mytologi:

 Förekomst av utomjordiska varelser på olika planeter, universum och dimensioner.

 Förekomsten av avancerade civilisationer på jorden före mänskligheten.  (Arkeologi förbjudet).

 Hybridiseringsprocessen mellan utlänningar och människor i det förflutna genom genteknik.

 Gudarna från forntida religioner fanns faktiskt, men de var inte gudar, utan varelser av avancerad teknik som dyrkades av människor.

 Mottagande av kunskap från utlänningar och gudomliga uppenbarelser.

 Men tror du verkligen allt detta?

 Vad vi kan säga är att frågan om att tro eller inte är irrelevant.  En del människor tror och vet att all mytologi är helt möjlig, många av dessa teorier tros faktiskt av flera människor som aldrig har hört talas om vår religion.

 Och många tekniker som representeras i vår mytologi, återupptas av mänskligheten som visar att händelserna i denna mytologi kan bli verklighet.

 Men det är viktigt att vända sig till det faktum av det valda ordet för att definiera dessa berättelser, och det valda ordet var "mytologi".

 Med andra ord, detta ord valdes inte av en slump, men eftersom vi på ett intelligent sätt visste att vi inte skulle kunna bevisa händelser som hände för miljontals och miljarder år sedan.

 Förutom att söka vad som verkligen är viktigt i vår religion, vilket är vår höga filosofi.  Om du tittar noga på den här webbplatsen undervisar du alltid om att leva direkt genom filosofi och försöker inte övertyga människor att tro på mytologi, till exempel eftersom det är så vi ägnar våra liv åt att förbättra och dela kunskap.

 Så betyder det att jag borde ignorera mytologi, inte tro det?

 Att tro eller inte är ett personligt beslut, det finns människor som tror bokstavligen, andra inte.  Det viktiga är att respektera andra och agera på ett hälsosamt sätt i förhållande till kunskap.

 Vår mytologis roll är inte att bevisa, vilket skulle vara mycket osannolikt på denna punkt, utan att förstå den djupa betydelsen av denna mytologi.

 Bland dessa har vi visionen om att det finns en underbar Gud som verkligen har en plan för sin skapelse.  Evolution som människor, kampen för en bättre värld och flera berättelser som uttrycker vår filosofi för att förbättra våra liv.

 Så i detta fall är mytologin mycket användbar förutom att det är roligt.  Att tro det bokstavligen eller inte är ett personligt val, men att lära sig den djupa läran i denna litteratur är det som verkligen betyder något.

 Och i förhållande till kritikerna och spottarna som försöker använda mytologi för att förlöjliga oss, måste vi ignorera dem eller på det mesta påminna dem om själva mytologier som de tror, ​​som vi håller med om, är mycket värre och fantastiska än vår mytologi, och de värsta  de tror eller tvingas bokstavligen tro de flesta av dem.

 Så i slutändan är det bara trots.  I allmänhet känner de sig hotade av den ökade kunskapen om vår filosofi.  Men vi måste fortfarande behandla dem med respekt, svara på dem som är uppriktiga tvivel och ignorera diskussioner med problematiska människor i detta avseende.

 Alla håller sig i harmoni med den Eviga.  Eisi ~

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Marcadores

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com