Covid och Allanism, förändras något?

Hej, vissa människor frågade oss om hur vår religion anser vika, och om det förändrar något?

  Svaret är "nej".  Vår religion har alltid varit den mest förberedda för situationer som denna.  För det första, eftersom det är en religion som bygger på naturlagar, ser vi naturligtvis alla konfliktsituationer i verkligheten och accepterar situationer som ligger utanför vår kontroll.

 Vår religion vet också att världen har liten gudomlig inblandning, helt annorlunda än religioner som lovar ett botemedel för allt eller som har en pessimistisk syn och gudomlig straff.

 Det roliga är att alla rekommendationer mot den här pandemin alltid har varit en del av vår rutin, med undantag för inneslutning hemma, vilket enligt vår mening inte är det bästa alternativet.

 Vi använder alltid alkoholgel, vi håller alltid avstånd när vi pratar, vi tvättar händerna, vi har en hälsosam kost, fri från missbruk och vi har alltid god fysisk form, inklusive som regel i vår tro.

 Så vår religion har alltid varit från början för att undvika överdrivning, att vilja njuta av livet på fester som det inte finns morgondag.

 Vår religion har också en mycket positiv syn på tider med motgångar som sjukdom och till och med död.

 En adelsman bör inte leva sitt liv i förtvivlan av rädsla för att bli sjuk och dö, utan möta naturligtvis situationerna i denna verklighet.  Våra liv är också fokuserade på evigheten.

 Men detta betyder inte att vi inte kommer att ta nödvändig vård, trots allt, som vi redan har sagt, har denna vård alltid varit en del av vår rutin även som en religiös skyldighet.

 Det vi undviker är förtvivlan och hysteri som media och vissa politiker försöker ålägga oss.  Detta är inte meningen med livet, att leva i förtvivlan, vilket bara ökar socialt kaos och hopplöshet.

 Så för vår tro förändras ingenting, vi fortsätter bara och veta att all motgång kommer att ena dagen och vi litar på evigt medvetande för att vägleda oss och alltid göra oss allt klokare och högre att leva i harmoni i detta liv, och ha en  god utveckling i evigheten.

 Aisi ~, adelsmän!

Comentários

Postagens mais visitadas