Beat death with mind nedladdning?

Hej, för en tid sedan hade jag en dialog med en materialist om att övervinna döden eller vara odödlig genom att ladda ner sinnet till en dator eller till och med byta sinne till en annan kropp.  Men är det möjligt?  Vad säger vår religion om det?

 Nedladdning av sinnet eller samvetet är nästan varje materialist, ateister och miljardärer, och vi ser fler och fler filmer och föreläsningar om ämnet.

 Men vi känner oss besvikna över att säga att detta aldrig kommer att vara möjligt, åtminstone inte på ett verkligt och effektivt sätt.

 Av en enkel anledning är människan mycket mer än bara en uppsättning data i hjärnan, det finns något mer, en helig del som vissa kallar ande eller själ.

 Denna heliga del är inte materiell, det är det gudomliga medvetandet som tillåter oss alla och allt att existera.  Därför kan ingen vetenskap upptäcka och hacking denna del, även för att den är något oväsentlig och andlig.

 Men ädelt, det är redan möjligt att kartlägga någons sinne på en dator.  Är du säker på att det inte kommer att vara möjligt?

 Nej, det kommer inte att vara möjligt.  Det som kommer att finnas på datorn är en kopia av ditt sinne, en virtuell varelse som kommer att tänka som dig och till och med troligt tro att det är du, men det kommer inte att vara du, ditt sanna jag kommer att vara i andevärlden underlagt naturliga lagar i den verkligheten.

 Även om det finns någon som kopierats här med din personlighet, eller en robot eller till och med en mänsklig kropp som i filmerna, kommer det bara att vara en kopia, det är som en videoinspelning av dig, du ser dig själv, du är frusen agerar på scenen, men inte  det är den riktiga du, du är ur videon som lever det verkliga livet.


 Och alla som tror att de kan hitta ett sätt att fuska döden kommer att bli frustrerade, för människans själskod kodades mycket väl av Gud.Det är inte hans syfte för mänskligheten och han kommer inte att tillåta det.

 Men det finns flera möjliga saker för mänskligheten genom framtida tekniker som att aldrig åldras, leva mer än 200 år eller mer, bara dö av olyckor eller mord, ha en kropp nästan helt transhuman, alla dessa tekniker kommer att finnas tillgängliga, men rädda själen genom  teknik och ladda ner själen, nej, detta är inte tillåtet för människor.


 Och du måste acceptera förändringen, innan du var barn, idag är du vuxen .. och det kommer att minska ...

 Det enda sättet för dig att sluta vara rädd för detta är att ha tro, söka vår visdom för att ägna dig själv och därmed ha förtroendet för att du kommer att vara väl efter döden. Se hur en övergång från ett steg till ett annat ... kom ihåg-  om orden "den som vill räddar sin själ (ego), kommer han att förlora den ..


 Ditt ego är din personlighet, testament, minnen, den vision du har på dig själv och den vill överleva för evigt, men detta ego är en illusion, i en djupare mening kommer din ande från den Eviga och går tillbaka till honom.  .

 Och din personlighet på spirituell nivå finns inte.  Det är en illusion, så det enda sättet är för dig att upptäcka vem du verkligen är andligt och förena dig ännu mer med den gudomliga andan (Rall ~) som finns i dig om du vill leva för evigt.

 Endast på det här sättet är det möjligt för dig att inte få ditt samvete helt raderat, för detta har ditt samvete förenats med Evigt medvetande, och därmed kan det motstå naturens krafter efter döden.

 Eisi ~

Comentários

Postagens mais visitadas